26.12.15

Horoskop 2017


Ako ste savjestan, možete osvojiti poštovanje vožnje, bit će službeno priznata kao autoritet u svom području. Drum je upornost, iako je napredak može biti spor, to će biti siguran i trajan. 

Promocije ili Nagrade su mogućnost, kao što imaju tendenciju da privuku važne ljude i moćan za vas. Što ste naučili u posljednje dvije godine može se staviti u praksu danas. Vi ste bliže nego spekulativne novac. Jedan sigurno može ulagati u imovinu ili nekretnine.
Zdravlje
U 2015. godini, što je mogao osjetiti težinu svijeta na svojim ramenima. Možete plijen depresije ako previše naglaskom na negativne, umjesto uzimanje vremena za predah od svoje odgovornosti. Možete pomoći pouzdanog prijatelja koji mogu govoriti objektivno o svojim iskustvima. Zdravstveni problemi mogu nastati iz ponavljajući rad bez prekida. Budite osjetljivi na potrebe i organizira tsşr vremena da se to spriječilo. Ožujak, lipanj, rujan i prosinac su mjeseci testiranja. Smijeh je najbolji lijek.
Ljubav i veze
Odnosi su sada izvor duboke osobne transformacije. Vi svibanj biti magnetski privučeni prema nekome, iz razloga koji prkose logično objašnjenje. Udruge koje ne daju željeni intenzitet, učinit će prostor za one koji rade. Igre kontrole i manipulacije će vam reći što više o svojim stavovima, kao i drugim ljudima. Što se događa je da morate otkriti svoje vlastite izvore baze kroz druge ljude. Ponekad vam svibanj osjećati kao da ste u emocionalnom području, ali to bi trebalo biti nedostatak strasti i privlačnosti. Na kraju je vaš partner prolazi kroz duboke promjene.



Nema komentara:

Objavi komentar